ورود نخستین محموله خودرو‌های هیبریدی به کشور (۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳) تعریف متفاوت و باحال درباره کار و اشتغال چرا کیفیت آب شرب در نقاط مختلف مشهد متفاوت است؟ سقف روزانه تراکنش‌های بانکی چقدر است؟ آغاز اولین فروش خودرو‌های برقی از ساعت ۱۶ امروز (۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳) متقاضیان مسکن ملی هیچ قراردادی برای پروژه‌های نهضت ملی مسکن ندارند بررسی وضعیت رهن و اجاره در منطقه پنجتن مشهد (۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳) معاملات مسکن بر اساس وجه رایج کشور منعقد می‌شود بورس همچنان در مدار نزول | گزارش وضعیت بازار سهام (۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳) اعلام آخرین مهلت رسیدگی به درخواست‌های تعهدات ارزی ۱۴۰۱ افزایش قیمت صیفی‌جات در مشهد به دلیل بارندگی‌ها (۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳) بیش از یک میلیون نفر در صف دریافت وام ودیعه مسکن قرار دارند ثبت ۲۵۵ هزار تقاضا در سامانه خودنویس طی ۱۱ ماه بهانه‎ طلافروشان برای عدم ثبت معاملات برطرف شد دومین حراج سکه در سال ۱۴۰۳ فردا (۱۷ اردیبهشت) برگزار می‌شود+شرایط مشخصات خودرو ال۹۰ ایرانی منتشر شد+ عکس قیمت طلا، قیمت دلار و قیمت سکه و ارز دیجیتال در بازار امروز (یکشنبه، ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳) پایش ملی فروشگاه‌های متصل به کالابرگ آغاز شد (۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳) قیمت محصولات سایپا و ایران‌خودرو در بازار امروز | سمند ۸۲۰ میلیون تومان ناقابل! (۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳) دلیل ناترازی بنزین چیست؟ خبر مهم برای متقاضیان خانه (۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳) ایجاد زمینه های مشارکت بخش خصوصی در احداث نیروگاه‌های برق‌آبی دل‌های نگران کارگران پیمانکاری با قرارداد‌های لرزان چرا حباب سکه هفته گذشته خالی نشد؟ مشاهده تهاتر‌های عجیب در بازار مسکن! (۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳) وزیر کار به دنبال حذف نمایندگان کارگری از مشارکت در تعیین دستمزد
سرخط خبرها

دارا دوم را با کد ملی بخریم یا نه؟

  • کد خبر: ۴۱۰۲۵
  • ۱۰ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۲:۴۷
دارا دوم را با کد ملی بخریم یا نه؟
کاربران زیادی در صفحه‌های شخصی خود به دیگران توصیه می‌کردند قبل از خرید دارا دوم حتما فکری به حال احراز هویت و کد بورسی خود بکنند، چون اگر با کد ملی این صندوق را خریداری کنند، بعدش دردسرهایی خواهند داشت.

به گزارش شهرآرانیوز، در تعطیلات گذشته، خبری از به اشتراک گذاشتن اخبار حوزه بورس در فضای توییتر و اینستاگرام نبود و اکثر نوشته‌ها و اظهارنظرها تحلیل‌هایی درباره آینده بورس، خرید دارا دوم و کمی هم جروبحث درباره روزهای گذشته بورس و ضرر سهامداران بود. موضوعی که دو هفته‌ای است در فضای مجازی درباره آن صحبت می‌شود.

عده‌ای معتقدند رنگ سبز بورس مصنوعی است و دوباره مانند روزهای گذشته سرخ می‌شود و در مقابل هستند افرادی که می‌گویند تا پایان دولت حال و هوای بورس مثبت می‌ماند. از دیگر موضوعاتی که در روزهای تعطیل کاربران درباره آن صحبت کردند، بورس هوشمند و حمایت هوشمند بود.

یکی از کاربران با کنایه به وزیر اقتصاد نوشت: «وزیر اقتصاد گفته قرار است که در دهه فجر بورس هوشمند را رونمایی کنند، ببینید در قیاس با حمایت هوشمند چه وضعیتی خواهد داشت. خدا به دادمان برسد.» و البته بودند کاربرانی هم که این موضوع را اتفاقی مثبت برای بورس پررونق این روزها معرفی کردند. اما موضوعی که در فضای توییتر بیشتر از همه توجه کاربران را به خود جلب کرده، خرید دارا دوم است. صندوقی که مردم با خرید آن می‌توانند سهامدار چهار پالایشگاه باشند.

در آخر هفته گذشته صحبت بر سر این بود که واحدهای این صندوق را بخریم یا نخریم و خیلی از کاربران دیگران را درباره مزایا یا معایب خرید این صندوق راهنمایی می‌کردند و نظراتشان را با یکدیگر به اشتراک می‌گذاشتند اما با اعلام اینکه برای خرید دارا دوم به کد بورسی نیاز نیست و با کد ملی هم می‌توان آن را خریداری کرد، فضای توییتر فارسی به سمت تحلیل این ماجرا رفت.

کاربران زیادی بودند که در صفحه‌های شخصی خود به دیگران توصیه می‌کردند قبل از خرید دارا دوم حتما فکری به حال احراز هویت و کد بورسی خود بکنند، چون اگر با کد ملی این صندوق را خریداری کنند، بعدش دردسرهایی خواهند داشت. خیلی‌ها از تجربه خرید دارا یکم با کد ملی و اینکه ماه‌ها دنبال ثبت آن در پرتفوی خود بودند نوشتند.

یکی از کاربران توییتر هم در همین رابطه نوشت: «تجربه صندوق دارایکم دولت نشان داد که مردم با خرید از طریق کدملی و بدون کد بورسی، بعد از این کار دچار مشکلات زیادی می‌شوند، چرا که تا بخواهند احراز هویت کنند و تغییر کارگزار ناظر بزنند، هم اعصاب زیادی از آنها خرد می‌شود و هم زمان زیادی می‌برد. در نتیجه قبل از خرید دارا دوم، کد بورسی دریافت کنید و احراز هویت انجام بدهید.»

شاید این موضوع یکی از موضوعاتی بود که در ماه‌های گذشته و در حوزه بورس، کاربران زیادی درباره آن با یکدیگر اتفاق‌نظر داشتند که قبل از خرید دارا دوم حتما احراز هویت انجام دهید و کد بورسی دریافت کنید.

از پیامدهای یک جامعه آشفته، رواج خود متخصص ‌پنداری است. با دانشی اندک از یک زبان مترجم می‌شوند، با خواندن چند کتاب خود را تحلیلگر بورس و مشاور کسب‌وکار می‌نامند، با مدرک کاردانی لاف استادی می‌زنند، و چنین می‌شود که توهم جایگزین تخصص می‌شود و زبانِ دراز جای فهمِ ژرف می‌نشیند.

منبع: دنیای اقتصاد

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->